14 Mei, 2011

24 JAM SEBELUM PERLAWANAN AKHIR 1MCC

Skuad 1MCC CIMB-YFA U12 bersama Dato' Mohd Shukri Hussin
24 jam sebelum perlawanan akhir Piala 1MCC, Skuad 1MCC CIMB-YFA U12 terus diberikan sokongan moral dari semua pihak terutamanya para ibubapa. Bertempat di Pusat Latihan CIMB-YFA Pandan Indah, Pengarah Kumpulan kepada Kumpulan CIMB yang juga Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan CIMB, Dato' Mohd Shukri Hussin telah turut turun ke padang bagi memberikan amanat serta menyampaikan 'tracksuit' rasmi kepada pemain Skuad 1MCC CIMB-YFA U12.


Kapten, adik Aqil Danish Bin Azman Aziz menerima 'tracksuit' dari Dato' Shukri 
Nyata, penghargaan seperti ini amat dihargai oleh para pemain Skuad 1MCC CIMB-YFA U12 termasuklah para ibubapa yang percaya, dengan sokongan berterusan dari Yayasan CIMB, bakat-bakat baru dalam dunia bolasepak tempatan akan terus dilahirkan dari peringkat akar umbi.

Barisan bapa bersama Dato' Shukri
Dato' Mohd Shukri Hussin turut ditemani oleh Penolong Pengurus Besar Kumpulan Komunikasi Korporat CIMB, Cik Ung Su Ling serta barisan pihak pentadbiran Kumpulan CIMB yang lain. Sebelum sessi latihan tamat, Skuad 1MCC CIMB-YFA U12 telah bersalaman dengan semua ibubapa yang hadir demi memohon restu perjuangan mereka selama ini.

Barisan Anak Rimau yang bakal mengegarkan Stadium Bolasepak Kuala Lumpur Cheras!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...