24 Mei, 2011

KEJOHANAN ANTARABANGSA UKRC 7s 2011

 
Pengarah Teknikal CIMB-YFA Bintang Muda, En Radakrishnan telah memaklumkan kepada YFAMALAYSIA.COM bahawa CIMB-YFA akan menyertai Kejohanan Antarabangsa UKRC U12 & U10 yang akan berlangsung pada 28-29 Mei 2011 ini.

Kejohanan ini turut disertai akademi-akademi dan kelab-kelab seperti Braveheart dan JSSL Arsenal (Singapura), Astaka FC Japan, Goal Academy, Little League, UKRC, CIMB-YFA, Bintang Biru, First Touch Assumption, Jasmine Putra United, Junior Soccer School dan SoccerKids MBSA.

Sementara itu, CIMB-YFA telah dipilih sekali lagi untuk beraksi dalam Kejohanan Projek Pengadil Masa Hadapan AFC Siri 2010 yang bakal berlangsung pada 228-29 Mei 2011. Dengan hasrat untuk menaikkan mutu pengadilan secara berterusan (bukan mendadak), secara berkumpulan (bukan individu)  dan  penghakim yang hebat (bukan sekadar pengadil), 13 orang bakal pengadil ini telah dipilih setelah melepasi pelbagai ujian semasa pemilihan pada bulan November 2010 lalu.

Selamat berjaya kepada para pengadil ini dan selamat berjuang kepada Skuad U18 CIMB-YFA yang bakal berhadapan dengan beberapa kelab ternama lain disamping diadili oleh bakal pengadil hebat ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...