14 Februari, 2012

Pelatih CIMB YFA kini di arena baru

Tahun 2012 telah memberi suatu lembaran baru kepada beberapa pelatih-pelatih CIMB YFA untuk mencipta sejarah mereka yang tersendiri. Pelatih-pelatih CIMB YFA yang terpilih untuk mewakili pasukan seperti PDRM-Piala Presiden, Angkatan Tentera Malaysia-Piala Presiden, Harimau Muda B-Liga Perdana & Kuala Lumpur-Liga Super telah bersedia untuk mencurahkan tenaga dan mengembangkan pengalaman bermain mereka pada tahap yang lebih tinggi.
Tahniah diucapkan kepada mereka yang kebanyakannya mula menjinakkan diri dalam bolasepak sejak umur 10 tahun dan berlatih serta mempelajari ilmu bolasepak dengan YFA Bintang Muda. Pencapaian mereka ini adalah hasil usaha individu dan ketekunan para jurulatih yang melatih mereka sejak dari kecil lagi.

Diharap mereka dapat mengharumkan nama YFA Bintang Muda khususnya dan pasukan masing-masing amya untuk mengecapi kejayaan dalam sukan bolasepak.

Senarai Nama Pemain :
Abdul Halim Harun, Amin Mustafar, Mohd Ridzuan, Nazirul Naim (PDRM), Syed Mohamad Ismail (ATM), Muhd Hadin Azman (Harimau Muda B), Mohd Safwan (Kuala Lumpur), Syafiq Kamal (Belia Selangor U19)LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...