25 Mei, 2009

PERSIAPAN FESTIVAL CIMB YFA BINTANG MUDA U8 & U10

Sementara menunggu keputusan rasmi dan gambar gambar sepanjang festival tiba ke meja Admin, apakata kita layan dulu gambar gambar persiapan yang telah dilakukan pada hari Sabtu, 23 Mei 2009 (sehari sebelum festival).

Persiapan bermula seawal jam 3.00 petang lagi di mana hampir keseluruhan jurulatih YFA Bintang Muda telah turun padang untuk memastikan kelancaran fetival. Namun, dalam kerancakan tersebut, hujan lebat beserta dengan tiupan angin yang amat kuat bermula jam 5.00 petang telah membantutkan seketika persiapan tersebut.

Sehingga ke jam 8.00 malam barulah hujan berhenti sepenuhnya dan segala tugas tugas menyiapkan padang telah disambung sehingga ke jam 11.00 malam. Akibat dari tiupan angin yang kuat, 3 buah khemah telah tumbang/ranap menyembah bumi. Syukur tiada sebarang kecederaan maupun kemalangan berlaku.

Syabas jurulatih YFA Bintang Muda yang telah memberikan sepenuh komitmen bagi menjayakan festival ini.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket  Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...