26 Julai, 2009

KARNIVAL BOLASEPAK KEMERDEKAAN KE 52 PNSB

Juara U10 Karnival PNSB
(Gambar dari Haiqal Lau 1o)
Juara U8 Karnival PNSB
(Gambar dari Gila Gila Bola)


Berakhir sudah Karnival Bolasepak Kemerdekaan Ke 52 PNSB 2009. CIMB Foundation - YFA Bintang Muda sekali lagi berjaya membuktikan bahawa turunnya pelatih kami ke padang adalah dengan satu tujuan, mempraktikkan apa yang dipelajari di padang latihan setiap minggu.

Adat pertandingan juga, ada yang kalah dan ada yang menang. Kadangkala faktor cuaca, masalah kesihatan dan mutu pengadilan turut menyumbang kepada rentak permainan pelatih.

Berikut adalah keputusan penuh pertandingan yang diadakan setiap tahun ini oleh Perbadanan Negeri Selangor Berhad, PNSB.

Kategori & Kedudukan
U8 - Juara
U10 - Juara
U15 - Tempat ke 3

Anugerah Pemain Terbaik Kejohanan
U10 - Tanesh Muruga Rajan
U8 - Mohd Ikmal Ramlan

Tahniah diucapkan kepada yang berjaya. Ucapan terima kasih juga sepatutnya ditujukan kepada IBABAPA/PENJAGA yang turut berpanas berhujan menyaksi serta memberi sokongan tidak berbelah bagi terhadap pemain yang bertanding.

Terima kasih juga kepada pihak penganjur kerana telah menganjurkan pertandingan yang sungguh hebat ini. Kami faham bahawa bukan mudah untuk mengendalikan karnival sebesar ini. Moga kejayaan karnival kali ini dapat memberi kenangan manis kepada semua yang terlibat.

Jangan lupa untuk menyaksikan perlawanan Kategori U17 pada minggu hadapan, Sabtu 1 Ogos 2009. Klik SINI untuk jadual perlawanan. Jumpa di sanaaaa!

*** Kita MENANG sebagai SATU PASUKAN ***
** Kita KALAH juga sebagai SATU PASUKAN **

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...