30 November, 2010

KEJOHANAN ANTARABANGSA RAMADA BANGKOK 2010

Lapangan Terbang Antarabangsa Suvarnabhumi Bangkok, Thailand
Kontijen CIMB-YFA Bintang Muda berjaya mengharumkan nama Malaysia di peringkat antarabangsa apabila berjaya menjuarai Kategori U12 dan menjadi Naib Juara Kategori U10 dalam Kejohanan Antarabangsa Ramada 2010 bertempat di Bangkok Thailand pada 27-28 November lalu.

CIMB-YFA Bintang Muda U10
Kontijen muda ini berpeluang mempersembahkan semangat juang yang tinggi serta corak permainan yang mengkagumkan sehinggakan para penonton asing yang hadir menyaksikan kejohanan ini awal-awal lagi telah memilih CIMB-YFA Bintang Muda sebagai pasukan 'favorite' untuk menjuarai kejohanan ini dalam kedua-dua kategori yang dipertandingkan.

CIMB-YFA Bintang Muda U12
Nyata, tekaan para penonton berbangsa asing ini tidak hampa apabila kedua-dua skuad CIMB-YFA Bintang Muda berjaya mengharungi setiap perlawanan dengan tenang dan berjaya memenangi perlawanan demi perlawanan dengan jaringan yang agak besar.

Jalur Gemilang megah berkibar bersama bendera CIMB Foundation & CIMB-YFA
Tahniah dan syabas diucapkan kepada para jurulatih yang berjaya mengembangkan bakat anak-anak muda ini menjadi bintang bolasepak yang disegani, baik di dalam negara maupun diluar negara.

LCCT Kuala Lumpur
Mereka pergi dengan harapan dan mereka pulang dengan kejayaan. Ucapan terima kasih yang tidak terhingga juga kepada para ibubapa yang telah menghantar anak masing-masing ke LCCT dan terima kasih juga kepada yang sudi turut menyertai kontijen CIMB-YFA Bintang Muda ke Bangkok bagi memberi sokongan kepada skuad muda ini.~ Kita Menang Sebagai Satu Pasukan ~
~ Kita Kalah Juga Sebagai Satu Pasukan ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...